Veleposlaništvo RS Washington /O veleposlaništvu /Izjava o dostopnosti /

IZJAVA O DOSTOPNOSTI SPLETIŠČA VELEPOSLANIŠTVA RS V WASHINGTONU

Dostopnost
Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti
Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Washingtonu.

Stopnja skladnosti
Spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Washingtonu je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina
Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:
• vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila,
• dokumenti v PDF obliki zapisa,
• različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative
Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva Republike Slovenije v Washingtonu, lahko uporabniki dobijo na sloembassy.washington(at)gov.si ali na telefonski številki +1 202 386 6601 ali osebno na 2410 California Street, Washington, DC 20008, ZDA v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: sloembassy.washington(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti
Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi SAMOOCENE.
Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije
Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: 2410 California Street, Washington, DC 20008, USA ali sloembassy.washington(at)gov.si.
Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek
V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov: gp.uiv(at)gov.si.

Kontaktni podatki
Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost
MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv(at)gov.si