Veleposlaništvo RS Washington /Novice /
19.07.2017  

Povabilo k sodelovanju v novem programu za izmenjavo na področju povezovanja digitalnih komunikacij (Digital Communication Network exchange program) v ZDA od 1. - 18. 2017

Opozarjamo vas na objavo novega programa za izmenjavo na področju povezovanja digitalnih komunikacij (Digital Communication Network exchange program) v ZDA od 1. - 18. 2017 in vas vabimo k sodelovanju.
Več informacij in možnost prijave lahko dobite na povezavi: https://worldlearninginnovanddev.wufoo.com/forms/m1ubdws13oqo9p/.

Program je namenjen uporabnikom digitalnih orodij v medijih, podjetjih, nevladnih organizacijah in socialnih gibanjih ter e-upravi. Prijavijo se lahko strokovnjaki s področja digitalnih komunikacij s podjetniškim ali novinarskim predznanjem, ki delajo v medijskih organizacijah (tradicionalni in novi mediji), komunikacijskih podjetjih, nevladnih organizacijah in socialnih gibanjih ali e-upravi. Pri svojem delu se osredotočajo na objavo medijskih sporočil in uporabo novih orodij digitalne komunikacije.

Prednost bodo imeli kandidati, ki pokažejo interes in sposobnost, da svojo organizacijo pripravijo na  uspešno delovanje v novi digitalni dobi in/ali kreirajo nove proizvode za digitalno komunikacijo.
Digital Communication group na Facebooku:  goo.gl/A6LkSR